Монголын тогооч нарын холбооны удирдах ажилтны “Улаанбаатар-2017” зөвлөгөөний үеэр холбооны ерөнхийлөгч, захирлууд, зөвлөхүүд , аймаг, нийслэл, дүүргийн салбар зөвлөлийн дарга , төлөөлөгч нарт Хүнсний аюулгүй байдлын тулгуур үзүүлэлт болох хоолны шим тэжээл илчлэгийн асуудлыг ард иргэдэд ойлгуулах, хоол хүсний цэсэнд бодит илчлэгийг тооцож хэрэглүүлэх ажлыг аймаг орон нутагт хэрэгжүүлэхэд хамтран ажиллах чиглэлээр сургалт зохион байгуулагдлаа.
Хан Уул дүүргийн МХХэлтсийн дарга, хэлтсийн ахлах, эрүүл ахуй халдвар хамгааллын байцаагч, хүнсний чанар стандартын хяналтын байцаагч нар хоолны чанар, эрүүл ахуйн аюулгүйн байдлыг хангахтай холбоотой мэргэжлийн зөвлөгөө өгсан үр дүнтэй сургалт бол өнгөрлөө.